نشست هم اندیشی با عنوان : ابعاد سیاسی،اجتماعی وفرهنگی پیاده روی اربعین

نشست هم اندیشی با عنوان : ابعاد سیاسی،اجتماعی وفرهنگی پیاده روی اربعین برگزار خواهد شد. از اساتید محترم ودانشجویان گرامی تقاضا می شود در این نشست هم اندیشی حضور یابند
سه شنبه 30 مهر 1398
زمان ثبت نام بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اعلام شد

فرایند ثبت نام بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی از روز سه‌شنبه ۳۰ مهرماه آغاز شده و تا ۱۰ آبان ماه ادامه دارد. مسابقات سراسری قرآن و عترت برابر با سنوات گذشته در دو بخش کتبی(ویژه اساتید و دانشجویان) و بخش شفاهی(ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان) برگزار می‌شود.
سه شنبه 30 مهر 1398
برگزاری مراسم تجلیل از مقام شامخ

برگزاری مراسم تجلیل از مقام شامخ "معلم " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود

برگزاری مراسم تجلیل از مقام شامخ "معلم " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود همزمان با سالروز شهادت استاد مطهری، روز معلم و هفته آموزش، مراسمی در دانشگاه آزاد اسلامی هشترود ضمن گرامیداشت این روز بزرگ از مدرسان، اساتید هیأت علمی حوزه آموزش این دانشگاه تجلیل به عمل آمد.
دوشنبه 16 اردیبهشت 1398
کارگاه حضانت کودکان بعد از طلاق و راهکارها و چالش های آن برگزار گردید

کارگاه حضانت کودکان بعد از طلاق و راهکارها و چالشهای آن با سخنرانی جناب آقای اسدالهی دادستان محترم شهرستان و با همراهی استاد برجسته رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود آقای دکتر لطفی ، وبا حضور دانشجویان ،کارکنان و عمومی همشهریان برگزار گردید .
سه شنبه 21 اسفند 1397
قابل توجه عموم  همشهریان محترم ؛ گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود کارگاهی در خصوص حضانت کودکان پس از طلاق برگزار می کن

قابل توجه عموم همشهریان محترم ؛ گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود کارگاهی در خصوص حضانت کودکان پس از طلاق برگزار می کن

قابل توجه عموم همشهریان و خانواده های محترم دانشجویان و اساتید دانشگاه های آزاد و پیام نور هشترود ؛ گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود کارگاهی در خصوص حضانت کودکان پس از طلاق برگزار می کند.لذا از کلیه علاقمندان جهت شرکت در این کارگاه دعوت به عمل می آید. روابط عمومی واحد هشترود .
شنبه 18 اسفند 1397
شهادت جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی در حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان را به خانواده هایشان تسلیت عرض می نماییم

چهارشنبه‌شب گذشته یک دستگاه اتوبوس حامل مرزبانان جمهوری اسلامی ایران در جاده خاش - زاهدان در استان سیستان و بلوچستان، جنوب شرق ایران، هدف حمله تروریستی قرار گرفت که در این حمله 27 نفر از حافظان مرزهای ایران شهید و 13 نفر زخمی شدند. گروهک تروریستی - تکفیری موسوم به "جیش العدل" مسئولیت این جنایت را بر عهده گرفته است. گروهک تروریستی جیش العدل تاکنون مسوولیت چند قتل و ترور در استان سیستان و بلوچستان از جمله شهادت 9 نفراز مرزبانان ایرانی در منطقه "میرجاوه" در 26 آوریل 2017 را بر عهده گرفته است.
شنبه 27 بهمن 1397
مسابقات چند جانبه (تنیس روی میز، فوتبال دستی، پرتاب دارت) به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود

مسابقات چند جانبه (تنیس روی میز، فوتبال دستی، پرتاب دارت) هرکدام به ترتیب با شرکت12تیم ،8 تیم ، 6 تیم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در بخش تیمی و انفرادی برگزارگردید.
چهارشنبه 24 بهمن 1397

به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر، و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی انجام شد: دیدار هیأت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود، ضمن غبارروبی و عطر افشانی از مزار شهدای گمنام، با خانواده های معزز شهدای گرانقدر 8 سال جنگ تحمیلی شهرستان هشترود
چهارشنبه 17 بهمن 1397
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی هشترود از پذیرش دانشجوی بدون آزمون براساس سوابق در ۳۰ رشته تحصیلی کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته در این واحد دانشگاهی خبر داد.

ناصر محب‌علی‌پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در هشترود اظهار کرد: داوطلبان و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود می‌توانند به صورت حضوری به ساختمان اصلی دانشگاه و یا با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org به این امر اقدام کنند. وی افزود: در مقطع کارشناسی پیوسته داوطلبان می‌توانند رشته‌های حقوق، مهندسی کامپیوتر، حسابداری، زبان و ادبیات فارسی و مدیریت صنعتی را انتخاب و ثبت‌نام کنند. سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود ادامه داد: در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیز داوطلبان می‌توانند رشته‌های معماری، حسابداری، آموزش علوم تجربی، تربیت دبیر تربیت بدنی، مهندسی اجرایی عمران، مهندسی تکنولوژی برق قدرت، مهندسی تکنولوژی نرم‌افزار کامپیوتر را انتخاب و ادامه تحصیل دهند.
سه شنبه 2 بهمن 1397
آغازثبت نام رشته های بدون کنکور برای نمیسال دوم سالتحصیلی 98-97در دانشگاه آزاد واحد هشترود

سه شنبه 2 بهمن 1397