جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ تحت عنوان ((سیزده آبان، گام دوم انقلاب و خیزش تمدنی)) 12 آبان 98

ارسال شده در تاریخ : شنبه 18 آبان 1398
به مناسبت گرامی داشت 13 آبان جلسه سخنرانی و پرسش و پاسخ تحت عنوان ((سیزده آبان،گام دوم انقلاب و خیزش تمدنی)) با همت دانشگاه آزا د اسلامی ، بسیج دانشجویی و با همکاری آموزش و پرورش شهرستان هشترود روز یکشنبه 12/08/98 ساعت 10:30 در تالار پروفسور هشترود با سخنرانی جناب آقای دکتر روح الله متفکر آزاد(عضو هیات علمی دانشگاه تبریز) و با حضوررئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود ، مسئولین شهرستان و جمعی از اساتید، کارکنان، دانشجویان و دانش آموزان شهرستان برگزار گردید. این جلسه با آیاتی از کلام الله مجید و با سرود ملی آغاز شد. در ابتدای جلسه دکتر محبعلی پور ریاست واحد ضمن خوش آمد گویی به همه میهمانان عزیز از جمله تشریف فرمائی جناب آقای دکتر متفکر آزاد را گرامی داشتند. ایشان ضمن گرامی داشت 13 آبان  هفته وحدت و یوم الله 13آبان را به تمام ملت استکبار ستیز ایران عزیز به ویژه دانش آموزان و دانشجویان تبریک گفتند و سپس فرمودند تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان سال 1358  بعنوان یکی از وقایع به یاد ماندنی تاریخ انقلاب است و با اشاره به  بیانات مقام معظم رهبری 13 آبان نماد حضور نسل جوان در میدان و پیشگامی آن در صحنه داشتند.در ادامه برنامه  شاعر نامدار منطقه، استان و کشورمان جناب آقای شکری فرد  شعری را به همین مناسبت قرائت فرمودند و سپس جناب آقای دکتر متفکر آزاد به ایراد سخنرانی پرداختند و به دیدگاه مقام معظم رهبری اشاره نمودند و فرمودند گام دوم انقلاب تعریف جدیدی به خود گرفته و بخشی از عمق انقلاب می باشد. اولین پیام تسخیر لانه جاسوسی،شکست هیمنه و ابهت آمریکا بوده آنهم به دست جوانان تحصیل کرده که آمریکا حضور و انتظار این حرکت را ازسوی آنان نداشت. ایشان همچنین به بحث پدیده رنسانس و متفکرین شرق و غرب پرداختندو سپس به دستاوردها و پیشرفتهای انقلاب اشاره نمودند و گفتند که ما بیشترین تحصیل کرده را در کشور داریم بطوری که رتبه های یک رقمی تکنولوژی و نانوتکنولوژی را جهان کسب نمودیم. ایران در رابطه با فناوری نانو رتبه تک رقمی را در سال 2012 کسب کرد. و اکنون این سئوال مطرح میشود با این همه پیشرفت و  ساخت انواع موشکها چرا در مسائل و مشکلات اقتصادی مردم از جمله در ساخت خودروسازی  مشکل داریم.ایشان فرمودند اگر مسئولین بخواهند مسائل و مشکلات اقتصادی مردم را حل کنند باید در تبعیض را کنار بگذارند چون بزرگترین مشکلی که مردم را رنج می دهد تبعیض است. در ادامه برنامه حضار جلسه سئولات و مسائل زیادی در این خصوص مطرح نمودند که پاسخهای لازم از سوی سخنران جلسه آزاد داده شد.در پایان جلسه جناب آقای دکتر متفکر آزاد پنج سئوال در مورد 13 آبان مطرح نمودند که به پنج نفر از حضار جلسه که پاسخ درست دادند هدایائی از طرف دانشگاه آزاد اسلامی به رسم یادبود اعطا شد.